viernes, 27 de junio de 2014

Conferència "La gestió flexible dels horaris per augmentar la competitivitat" a @Logincat @AjPolinya @jordiojeda @ReformaHoraria

Conferència inaugural cursos d’estiu Logincat
Polinyà, juliol 2014

“La gestió flexible dels horaris per augmentar la competitivitat “

Jordi Ojeda, director de Rational Time i professor de la Universitat de Barcelona

Dijous 3 de juliol de 2014 a les 9.30
Assistència gratuïta

Els canvis provocats per la reforma laboral afavoreixen incrementar la gestió flexible de l’horari i el calendari laboral. Per altra banda hi ha una demanda per part del personal d’una gestió que tingui en compte les necessitats de conciliació, necessitat cada cop més important a la nostra societat que a més està immersa en un procés de reflexió sobre un nou paradigma de com hem de gestionar el temps tots plegats.

El temps és un factor sistèmic que afecta a la nostre vida i que necessita d’un continu esforç de conciliació entre la vida personal i la vida laboral. Per altra banda, el temps té una importància cabdal en els costos de les empreses i en els seus resultats, afectant a la seva productivitat i a la satisfacció del personal i dels clients. A la presentació s’analitzaran diferents solucions i exemples d’èxit tant en el sector industrial com de serveis.

Jordi Ojeda, director de Rational Time i professor de la Universitat de Barcelona, té una àmplia experiència en la realització de projectes i diagnosis per a empreses i organitzacions a l’àmbit del dimensionament de plantilles i de la gestió flexible de l’horari i el calendari laboral. És un dels impulsors de la iniciativa de Reforma Horària a Catalunya. Des de gener de 2014 és el director de formació i recerca de Logincat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario